Handelsbolaget Memoria

Memoria grundades år 2010 av tre engagerade entreprenörer som har sin ambition att erbjuda sina kunder en pålitlig och kunnig samarbetspartner med vision för framtiden.

Företaget etablerades med avsikten att aktivt arbeta på tre olika verksamhetsområden, försäljning av kundanpassade USB-minnen, webbdesign och webbprogrammering. De två sistnämnda inkorporerades år 2012 och har numera skapat Memoria Webbyrå. Memoria utgörs således sedan 2012 av Memoria USB-minnen och Memoria Webbyrå, vilka båda drivs av grundarna i samma affärslokaler. Kundens garanti för ett välgjort arbete är att Memoria drivs av akademiskt utbildade ekonomer och ingenjörer, med en spetskompetens inom webbprogrammering och webbdesign. Vi strävar att enbart genom kompetens leda Memoria.

Memorias verksamhetsområde kundanpassade USB-minnen var inledningsvis riktad till den svenska marknaden men efter en positiv marknadsrespons uppmuntrade det oss vidare att expandera till även andra marknader. Vi erbjuder idag stolt våra produkter och lösningar till övriga EU, Norge, Island och USA. Memoria kommer att fortsätta bedriva försäljningen av USB-minnen med ambitionen att genom kundnöjdhet uppnå vårt mål, förbli en pålitlig och kunnig samarbetspartner med vision för framtiden.

Memoria arbetar sedan 2010 i skånska Hörby. Här har Memoria förutom sitt kontor även lager och distributionscenter.

Org.nr: 969747-2992

VAT-nr: SE969747299201

För vidare information om vårt utbud och våra lösningar var vänlig klicka vidare på menyraden.

Memoria innehar F-skatt.

Adress:
HB Memoria
komministergatan 29
242 32 HörbyUSB-minnen och Webbutveckling


USB-minnen

Memoria USB-minnen är den del av Memoria som erbjuder privat och offentlig sektor marknadsföringsverktyget kundanpassade USB-minnen. Detta val gjorde vi till följd av att vi insåg att privat och offentlig sektor behövde mer än ett USB-minne med tryck och låga priser. Dessa behövde en nyttomaximering av sin investering. Därmed blev vår idé ett brett utbud av USB-minnen, i kombination med alla våra lösningar, erbjudna av en USB-minne specialist. Genom en nära kontakt med våra affärspartners och kunder strävar vi att erbjuda ett mervärde. Affärsmodellen är baserad på B2B relationer, därigenom enbart till professionella användare.Memoria Webbyrå

Memoria Webbyrå är Memorias andra verksamhet. Vår vision är att erbjuda samtida lösningar med utgångspunkt från kundens behov och den kundnytta våra lösningar tillför. Lösningarna är genomtänkta och sökmotoroptimerade webbplatser, unika designer på logotyper och andra grafiska profiler, därtill också mobil applikationer för Iphones, Ipads och Android enheter.

För att erbjuda konkurrenskraftiga, kostnadsoptimala och nyskapande lösningar använder Memoria Webbyrå marknadsledande teknik. Våra utvecklare och designers konstruerar och utvecklar hemsidor och databaser genom bland annat php, javascript, css, visual basic, c++, MySQL mm.